Периодът стартира успоредно с една, активно изявена звездна дисхармония. На 25

...
Периодът стартира успоредно с една, активно изявена звездна дисхармония. На 25
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 септември до 1 октомври

Периодът стартира успоредно с една, интензивно изявена звездна какофония. На 25 и на 26 септември тя би могла да провокира неприятни обстановки с последствия за обществата. Те ще са свързани или ще са провокирани от съзнателно неправилно пояснение на истини и/или заради тяхното манипулирано показване.

Опасността от взимане на нереалистични икономически и публични решения става все по-осезаема с напредването на интервала.

И на 30 септември, и на 1 октомври ще се оплакваме  къде от недоумение на нашите проблеми, къде от умишлено търсене на спор.

Овен - внимание. Не се надявайте вашите недоволства или хрумвания да бъдат чути и още по-малко приветствани от всеки. Умението ви да водите диалог, в този момент ще се регистрира по това, което създадете, да вземем за пример, дребна, само че сплотена група единомишленици. Без разногласия на 25-ти.

Телец - от дълго време не сте имали толкоз уморителна седмица. Отгоре на това, нищо значимо няма да бъде свършено. И най-после, ще се чувствате толкоз изтощени като че ли сте изорали нивите по целия свят. За да не се докарате до там, не започвайте нищо, в което не сте уверени.

Близнаци - фантазията ви се е развихрила. Искате да видите свършена работа и сте подготвени да повярвате на всяко предложение, за което си мислите, че може да ви подкрепи. Не пропускайте да помислите дали в конкуренцията с упоритостите не забравяте за действителността.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР